Miért érdemes kiszervezni a bérszámfejtést?

, , , ,


Mit nyerhet a céged azzal, ha más céggel végezteti a bérszámfejtését? Figyelj, mert összegyűjtöttük a nyereséget rejtő tényezőket.

 

Kevesebb munkabér

Ha cégen belül végzed a bérszámfejtést, általában egy több főből álló szakmai csapat fenntartására van szükséged. Az ellenőrzés és helyettesítés miatt semmiképpen sem elég egyetlen bérszámfejtő munkatárs.

Nincs betegszabadság, helyettesítés

Plusz költség lehet, ha a saját bérszámfejtőd megbetegszik, szabadságra megy, hiszen helyettesíteni kell, így egy dolgozik, mégis két embert fizetsz egyszerre.

Mindemellett azt sem egyszerű megoldani, hogy minden váratlan esetben rögtön gondoskodni tudj szakmailag megfelelően képzett munkaerőről. A betegség, mindig a legrosszabbkor jön, ilyenkor mást kell találnod helyette. Azonnal. Igazi munkahelyi krízis.

A kiszervezésnél, az ilyen esetek gondja és költsége nem a te válladat nyomja, hiszen ők mindig a rendelkezésedre állnak.

Nincsenek toborzási terhek

Tudjuk, hogy igen nehéz manapság jó, munkája iránt elkötelezett munkavállalót találni a munkaerő-piacon. Nincs egyszerű dolgod.

A jelöltek szakmai tudásának megítélésére pedig szükséged van egy szakmabeli munkavállaló véleményére.

Nincsenek továbbképzési gondok

A jogszabályi és egyéb szakmai változások miatt a bérszámfejtéssel foglalkozó szakemberek tudása akkor lesz állandóan naprakész, ha rendszeresen tanfolyamokra, képzésekre járnak, illetve van módjuk, idejük más szakmabeliekkel konzultálni.

Ennek költségeit és a tanulásra, konzultációkra fordított időt is megspórolhatod.

Kevesebb munkaeszköz

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy amennyiben kevesebb munkavállalóval működik a cég, kevesebb munkaeszközre és egyéb járulékos dologra lesz szükség.

Nincs tehát veszítenivalód, kérj tőlünk árajánlatot az alábbi linken, és optimalizáld céged kiadásait:

 

KÉREK ÁRAJÁNLATOT!