A PAYROLLERS KFT. TELJESKÖRŰ BÉRSZÁMFEJTÉS OUTSOURCE-AL ÉS BÉRELSZÁMOLÁSI TANÁCSADÁSSAL FOGLALKOZIK

Amit tudnod kell rólunk:

Bérszámfejtők vagyunk.

Azaz: Payrollers*.100%-ban, kizárólag outsource bérszámfejtéssel és bérelszámoláshoz kapcsolódó tanácsadással foglalkozunk. Teljes az elköteleződésünk a szakmánk, és a minőségi szolgáltatás iránt.

Közvetlenek vagyunk.

Neked is szívesen bebizonyítjuk, hogy a bérszámfejtési folyamatok nem a szakszavak és törvényi paragrafus idézetek hangoztatásától működnek jól. Nálunk tapasztalni fogod, hogy egy pillanatra sem felejtjük, hogy az ügyfél partner, nem pedig fogyasztó.

Felelősséget vállalunk.

Annyira bízunk munkánk minőségében, hogy az esetleges szakmai hibákért teljes felelősséget vállalunk. Megbízhatóságunkra tapasztalatunk és tudásunk mellett a NEXONbér, a legnépszerűbb magyar bérügyviteli szoftver használata a garancia.

* Ez egy általunk kitalált „szójáték”, ne lepődj meg, ha korábban még nem hallottad ezt a kifejezést

Sándor Balázs

Sándor Balázs vagyok, a Payrollers szakmai vezetője.

Több éven át foglalkoztam munkaügyi tanácsadással, bérszámfejtési rendszerek optimalizálásával és bérszámfejtési kontrolling tanácsadással. A Payrollers megalapítására elégedett ügyfeleim motiváltak, akik a közös munka folytatásaként szerették volna kiszervezni bérelszámolást is.Közel 6000 fő teljes körű bérelszámolását látjuk el, ügyfeleink többsége innovatív középvállalkozás, de van köztük multinacionális cég is. Ők mind megtapasztalták a gyors, pontos bérszámfejtés és a közvetlen ügyfélkapcsolat előnyeit.

Ismerd meg Te is a Payrollerst!