BÉRSZÁMFEJTÉS OUTSOURCING

A Payrollers a bérelszámoláshoz kapcsolódó valamennyi feladatot elvégzi cégedben.

Mit tartalmaz a teljes körű outsource bérszámfejtés?

Magában foglalja a bér és bérjellegű juttatásokkal, jövedelmekkel kapcsolatos adó- és járulékfizetési kötelezettségeinek kiszámítását, nyilvántartását, igazolását, valamint az adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését.

Akkor is igénybe veheted szolgáltatásunkat, ha a jellemző foglalkoztatási forma a cégedben munkaviszony, és akkor is, ha (részben vagy teljesen) másféle munkavégzésre irányuló jogviszony.

Milyen előnyökkel jár, ha ránk bízod a bérszámfejtést?

Csökkentheted a humán kockázatot.

Bármikor rendelkezésedre állunk, így csökken a kockázat, (például: szakmai kontroll, szabadság, betegség), amellyel egyetlen bérszámfejtő alkalmazása járhat.

Kevesebbet költesz.

Nincs kiadás: bérügyviteli szoftverre, a bérelszámoló munkaállomására, a folyamatosan változó jogszabályok miatti képzésekre vagy a tájékozatlanságból fakadó szabálytalanságok miatti bírságra

Növelheted a dolgozóid elégedettségét.

Kollégáink gyorsan, nagy szakértelemmel válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A pontos, időben megérkező fizetésnek és esetleges riportoknak, adatszolgáltatásoknak pedig mindenki örül majd a cégben.

BÉRSZÁMFEJTÉSI TANÁCSADÁS

Ha eleged van belőle, hogy a bérszámfejtés döcögősen zajlik és nem látod át a bérkontrolling folyamatokat, akkor szakértői tanácsokra van szükséged.

Miből áll bérszámfejtési tanácsadásunk?

Felülvizsgáljuk, majd lépésről lépésre optimalizáljuk a bérügyviteli folyamatokat, miközben szakmai támogatást nyújtunk.

Milyen előnyökkel jár, ha tőlünk kérsz tanácsot?

Hiteles tanácsokat kapsz.

Szerintünk a bérszámfejtési feladatokat csak bérszámfejtő tanácsadó láthatja át teljesen. Mi nap mint nap belülről tapasztaljuk, hogyan működik ez a terület, és mi mindenen érdemes változtatni a siker érdekében.

Kevés elmélet, sok gyakorlat.

Bonyolult elképzelések és felesleges folyamatok helyett az egyszerűséget, a működőképes autonómia lehetőségét keressük a bérelszámolásban.

Valóban működő bérszámfejtési tanácsokra van szükséged?
Vedd fel Velünk a kapcsolatot!