Munkaidőkeret kalkulátor!

Hó közi belépő, ráadásul ki is lép…. hol is van a munkaidőnaptár…..jaj ünnepnap is volt és még áthelyezett munkanap is…. mennyit is kellett dolgoznia?
Ebben segít neked ez a kalkulátor, nem kell keresgélned és számolgatnod, egyszerűen csak megadod az alap információkat és már láthatod is az általános munkarend szerinti munkanapokat/órákat!

FRISSÍTVE!! Dokumentumok a 105/2020 támogatáshoz!

Amint megjelennek a 141/2020. (IV. 21.) Korm. rendelete alapján módosított dokumentumok közzé tesszük azokat!
Addig is innen egyszerre le tudod tölteni a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által közzétett csökkentett munkaidős foglalkoztatás támogatásának igényléséhez szükséges dokumentumokat!

MÓDOSÍTOTT 105.2020-as Támogatás kalkulátor!

Elkészült az NFSZ által közzétett dokumentumok valamint a 141/2020. (IV. 21.) Korm. rendelete alapján a végleges támogatás kalkulátorunk! A kalkulátor az ott leírtaknak megfelelően számol, mutatja mennyi támogatás vehető igénybe, milyen költséggel, megtakarítással számolhatsz, ha igénybe veszitek a támogatást, és ha nem, valamint egy kis extra: a kérelemben szereplő táblázatot is elkészíti (még nem tették közzé a változásokkal kapcsolatos dokumentumokat így itt még az NFSZ oldalán szereplő táblázat szerepel) az általad kalkulált adatokkal!

Adóazonosítóból születési dátum

A táblázat segítségével ellenőrizheted az adóazonosító helyességét és megtudhatod az azonosítóhoz tartozó születési dátumot.

GIRO Bankszámlaszám ellenőrző

A táblázat segítségével le tudod ellenőrizni a kapott bankszámlaszám helyességét, és megtudhatod a számlavezető bank nevét is.

Bruttó-nettó bérkalkulátor – 2019

A táblázat segítségével könnyen kiszámolhatod a megadott bruttó bér – nettó értékét, különböző kedvezmények figyelembe vételével!

Nettó-bruttó bérkalkulátor – 2019

A táblázat segítségével könnyen kiszámolhatod a megadott nettó bér – bruttó értékét, különböző kedvezmények figyelembe vételével!

Szabadság kalkulátor

A táblázat segítségével könnyen kiszámolhatod hogy egy teljes évre hány szabadnap jár neked, illetve időarányosan is, ha év közben kezdtél esetleg az új munkahelyeden.

2019 munkaidőkeret naptár

2019-es munkaidőkeret naptár, mely tartalmazza a kötelező havi óraszámokat és napokat a fizetett ünnepek, az áthelyezett pihenő,- és munkanapokat figyelembe véve.

2020 munkaidőkeret naptár

2020-as munkaidőkeret naptár, mely tartalmazza a kötelező havi óraszámokat és napokat a fizetett ünnepek, az áthelyezett pihenő,- és munkanapokat figyelembe véve.