Örülünk, elindultunk, sikert osztunk meg és köszönetet mondunk!

, , ,
Bérszámfejtő, könyvelő

A mai felgyorsult világunkban elengedhetetlen, hogy egy cég weboldallal rendelkezzen. Így nagy öröm számomra, hogy hogy mostantól itt is megtaláltok bennünket. Ahogyan cégünk úgy ez az oldal is folyamatos fejlődés/fejlesztés alatt áll. Hamarosan nagyon hasznos letölthető anyagokat fogsz találni. Lesz például bruttó-nettó kalkulátor, adóazonosító ellenőrző, és még sok minden más. Amennyiben ez számodra is érdekes lehet, úgy érdemes vissza-vissza látogatni az oldalunkra.

Hogy miért pont most? Amint láthatod igyekeztünk weboldalunk által is fiatalos mentalitásunkat, rugalmasságunkat és profizmusunkra való folyamatos törekvésünket tükrözni. És, ahogy a mondás is tartja „jó munkához idő kell” 🙂

Szóval itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy a megköszönjem feleségemnek, Krisztának a rengeteg munkát, amit beletett, hogy ez a weboldal így, ebben a formában megvalósulhasson.

Valamint hálásak vagyunk ügyfeleinknek, hogy minket választottak, így gördülékeny együttműködésben, örömmel és hatékonyan dolgozhatunk közösen, a munkavállalók elégedettségének megőrzéséért.

Néhányan ügyfeleink közül elégedettségüket is kifejezték számunkra, (beleegyezésükkel) ezt büszkén osztjuk meg Veletek is:

„A Payrollers előtt küszködtünk a bérelszámolóval, késtek a listák, folyamatosan utólagos korrekciók voltak a számfejtésben, nem kaptunk pontos adatokat a kifizetett bérről és járulékokról. Elégedettséggel tölt el bennünket, hogy a Payrollers Kft-nél megszűntek ezek a problémák, sőt segítségükkel a korábbi hibákat is feltártuk és javítani tudtuk azokat. (Gáspár Annamária, gazdasági igazgató)

„Nagy öröm számomra, hogy Balázsékkal dolgozhatok együtt, akik valódi támogatást tudnak adni, szakmai hozzáértésükkel biztonságot és stabilitást nyújtanak a bérszámfejtésben. Rengeteget segítenek az adminisztráció és a HR területén is, amit saját HR-es hiányában nagyon nagyra értékelünk. (Fazekas Csaba, ügyvezető igazgató)

„Számunkra elengedhetetlen a precizitás és a bizalom, Balázsék közvetlenségükkel, szakmai hozzáértésükkel és nyíltságukkal bizonyították rátermettségüket. (Bánvölgy Zsolt, gazdasági igazgató)

„Balázs csapatára jellemző a feladatokhoz, felmerülő problémákhoz történő pozitív hozzáállás, terhelhetőség, szakmai tudás, a feladatok elvárásoknak megfelelő végrehajtása. Adminisztrációjuk precíz, pontos, alapos, a határidőket betartják. Munkájukat jellemzi a felelősségtudat, az együttműködés készsége és a rugalmasság. (Jankó Andrea, munkaügyi igazgató)”

 

Balázs